Over Imagine You! - Imagine You!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Imagine You!

Mijn naam is Miranda Cramer. Ik ben bevoegd docent in het basisonderwijs en heb daarnaast diverse aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van speciale onderwijsbehoeften en hoogbegaafdheid. Ik heb een master opleiding "Special Education Needs" gedaan aan de Fontys Hogescholen en heb mij daarbij specifiek toegelegd op het onderwijs aan meerbegaafde leerlingen.

Regelmatig bezoek ik congressen en volg ik cursussen om mijn kennis op het gebied van onderwijs aan meerbegaafde kinderen uit te breiden en ervaringen uit te wisselen met collega's die actief zijn op hetzelfde werkterrein. Daarnaast ben ik actief in netwerken van de Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO)

Ik heb ervaring opgedaan in het werken met hoogbegaafde kinderen, soms ook in combinatie met (gedrags)problematiek, tijdens mijn werk als groepsleerkracht en intern begeleider bij de Plusschool in Apeldoorn, waarbij wij uitsluitend met hoogbegaafde kinderen werkten. Daarnaast heb ik ook bij reguliere basisscholen plusprogramma's opgezet en uitgevoerd.

Momenteel ben ik actief als zelfstandige via mijn praktijk Imagine You! in Epe. Naast individuele begeleiding en werken met groepjes houd ik mij bezig met het verzorgen van teamtrainingen en begeleiding van leerkrachten en intern begeleiders in het basisonderwijs. Verder verzorg en begeleid ik plusprogramma's en plusklassen voor basisscholen, van begeleiding op afstand tot volledige opzet en uitvoering van een plusklas en plusbeleid.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu